DKK 100,00

Ulige Numre

27.08.2014 kl. 20:00 MAGION, Grindsted
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Oplev det danske band, som er i rivende udvikling. Koncerten er en del af serien Tour de Cooperation, som præsenterer danske navne i alle de 6 kommuner i Trekantområdet.

Ulige Numre er et dansk rockband bestående af Carl Emil Petersen (forsanger og guitar), Nick Lee (bas), Teis Lindeskov Søgaard (trommer) og Jacob Ulstrup (keyboards).

Bandet udgav den 26. september 2011 debutsinglen "København" som video på Youtube. Videoen, der indeholder en række ældre klip fra København og fra gamle danske film, opnåede på kort tid flere tusinde visninger, og medførte betydelig medieomtale. Singlen blev spillet flittigt på DR's P3. Den 31. oktober 2011 udgav Ulige Numre den anmelderroste debut-EP med titlen Ulige numre. EP'en er udgivet på pladeselskabet Auditorium og er produceret af Nikolaj Nørlund.

Ulige Numre optrådte den 4. november 2011 i tv-programmet Det Nye Talkshow - med Anders Lund Madsen og ved Årets Steppeulv 2012 modtog "København" prisen for "Årets Sang". Det er også blevet til en P3 Guld pris i kategorien P3 Talentet som blev uddelt den 6. april i Koncertsalen, hvor bandet også spillede live på DR2.