DKK 82,00

Esben Just Trio i MAGION - Arrangementet er desværre aflyst!!!

31.08.2014 kl. 12:00 MAGION, Grindsted
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 82,00

Esben Just Trio fyrer op for fed frokostjazz i forbindelse med Trekantområdets Festuge 2014. Arrangmentet er et samarbejde mellem MAGION, Billund Kulturskole og Grindsted Kirke Det hele starter i Grindsted Kirke kl. 10.00 med Festugegudstjeneste, hvor efter frokostjazz-arrangementet starter i MAGION kl. 12.00.

Efter i 10 år at have været frontmand for TRIOEN, som den blev kaldt i folkemunde, har Esben Just nu taget springet og gået solo med egen trio.

 

Det kommer nok ikke til at betyde det store for stilen for som Esben siger; “jeg spiller jo som jeg gør og det har altid været New Orleans, der har været omdrejningspunktet for mine musikalske udfoldelser.”

 

Med sig, til at holde beatet varmt og stemningen i top, er venner fra gamle dage, SP på bas og Niels Ratzer på trommer. En konstellation der til fulde har bevist sin levedygtighed og power på små Københavnske spillesteder gennem tiden. Så mon ikke der bliver lejlighed til at svare “tak” når spørgsmålet ;”hvad siger man så ”, lyder fra scenen.

 

Esben er i hvert fald tændt og parat til at sprede den gode stemning og lade tamburiner, megafon og hygge være tilstede på scenen, i for danske forhold temmelig store mængder.